Penjanaan jadual waktu menggunakan teknik alkhawarizmi genetik - Abdul Hamid Nasir, 1961- (Bangi : UKM, 1996)
Tesis (Ijazah Sarjana Sains (Teknologi dan Sistem Maklumat)) - Universiti Kebangsaan Malaysia, 1996