Sistem maklumat bergeografi : pangkalan data bagi mengenalpasti kawasan tadahan hujan di negeri Johor - 205640 Nor Anita Fairos Ismail (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999