Ciri - ciri konkrit yang mengandungi bahan tambah pengurang air - 207499 Lee, Pei Chow (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005