Mengkaji keutamaan pembeli dalam pemilihan kondominium dengan menggunakan analisis konjoin - 214969 Siah, Lay Hoon (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005