Robot simulation software virtual reality approach - 217354 Jasril (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Thesis (Sarjana Sains (Teknologi Maklumat - Pembuatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005