Mengaplikasikan perbincangan berkomputer menggunakan pemecahan idea elektronik - 225865 Mohd. Hailmi A. Rahman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005