A numerical study of hypoxia in Langat river estuarine system - 431298 Noor Baharim Hashim; Maznah Ismail; Ruhaidah Hassan; Seminar Penyelidikan Kejuruteraan Awam (2005 : Johor) (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
42