Sistem permohonan dan kemasukan ke MRSM menggunakan teknologi objek teragih : RM1 - 235413 Lizawati Salahuddin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005