Sistem portal pembelajaran matematik dan sains dalam Bahasa Inggeris bagi pelajar tahun satu - 240739 Wong, Choon Siung (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005