Sistem Pengurusan Berkomputer bagi Pasaraya Baitulmal Sdn Bhd di Selayang Baru dan Sentul - 314450 Che Fuziah Che Ali (Kuala Lumpur : UTM, 1988)
Laporan projek Sistem Pengurusan Berkomputer Bagi Pasaraya Baitulmal Sdn. Bhd. Di Selayang Baru Dan Sentul ini, mengandungi dua bahagian yang penting iaitu kajian bagi sistem semasa dan membangunkan sistem cadangan. Kajian sistem semasa termasuklah pemerhatian yang dilakukan keatas kegiatan urusniaga, temuramah dengan beberapa orang kakitangan di Pasaraya Baitulmal dan penelitikan yang dibuat ke atas borang-borang. Membangunkan sistem cadangan pula termasuklah penyiapan aturcara-aturcara, kemasukkan data-data dan pengujian sistem.