Orientasi motivasi pelajar dewasa terhadap program sarjana sains (Pembangunan Sumber Manusia) : satu kajian di Fakuliti Pengurusan dan Pembangunan sumber manusia (FPPSM), Universiti Teknologi Malaysia (UTM) - 275563 Phang, Weng Nam (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004