Kajian perbezaan di antara kaedah konvensional dan kaedah manual saliran mesra alam untuk saluran terbuka dalam sistem perparitan - 279625 Razme Abdul Razak (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005