Pengurusan leachate di pusat pelupusan sampah Kayu Madang, Telipok - 279927 Patricia Christianus (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005