Menilai pelaksanaan prinsip pembelajaran dewasa dalam program latihan : satu kajian kes dari perspektif jurulatih di Akademi Binaan Malaysia, Tampoi - 280908 ErnawatiAmran; Fadhilah Noor Basir (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005