Taklimat Y Bhg Dr Muhammad Ridzuan Hj Salleh Naib Canselor UTM bersempena lawatan Y Bhg Dato' Mohd Noordin Hassan, Ketua Setiausaha Kementerian Pendidikan Malaysia pada hari Ahad 26 Januari 1992 - Muhammad Ridzuan Mohd. Salleh, Datuk Prof. Dr. (Skudai : UTM)
99