Kajian perbandingan kaedah konvensional dan manual saliran mesra alam Malaysia (MaSMA) iaitu keberkesanan ''on-site detention'' di dalam mengawal banjir kilat - 295036 Saiful Lizan Mohd. Lajis (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005