Hubungan antara penghargaan kendiri dan tekanan kerja di kalangan graduan Universiti Teknologi Malaysia : satu kajian di kalangan guru-guru di Johor Bahru - 298003 Wan Rosmiza Che Seman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005