Hubungan di antara gaya kepimpinan ketua dengan tahap motivasi pekerja di Kementerian Perdagangan Dalam Negeri Dan Hal Ehwal Pengguna Negeri Kelantan - 302097 Wan Noor Afzan W. Hamid (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Suimber Manusia) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005