Pakej pembelajaran Bahasa Arab (Komunikasi Peringkat Rendah) - Tirwani Aman, 1976- (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999