Faktor-faktor yang menyebabkan tekanan kerja : satu kajian ke atas pekerja bawahan di Unit Pembungkusan di Syarikat Ansell (Kedah) Sdn. Bhd. - 302629 Kumara Reddy Simnachalam (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005