Keberkesanan latihan terhadap kualiti kerja : satu kajian di TMKargo Group, Senai, Johor - 306249 Kwong, Yoke Yee (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005