Amalan organisasi pembelajaran di tempat kerja : satu kajian kes di Hong Leong Assurances Berhad, Kuala Lumpur - 306281 Irwan Shah Yusof (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005