Hubungan di antara gaya kepimpinan transformasi dan transaksi dengan komitmen terhadap organisasi : satu kajian kes di Hotel Hyatt Regency Saujana, Subang, Selangor Darul Ehsan - 357216 Sheena Madonna Monterio (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004