Persepsi pekerja terhadap gangguan seksual : satu kajian di Jaya Jusco Stores Bhd.,Taman Universiti, Skudai, Johor - 307142 Ima Izwa Mohd. Mazlan; Norhayati Omar; Nur Azreani Alim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005