Hubungan antara pengurusan tekanan dan motivasi untuk bekerja daripada persepsi pekerja : kajian di National Semiconductor (NSEM) Melaka - 307800 Tan, Mei Chen (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005