Hubungan antara kandungan latihan dan gaya kepimpinan : kajian di Syarikat Alam Flora Sdn. Bhd. - 307968 Siti Salwa Norazlan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004