Penggunaan sistem maklumat geografi untuk meramal keruntuhan cerun di Pulau Pinang - Fatimah Shafinaz Ahmad 1975- 250215 (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Geoteknik)) -Universiti Teknologi Malaysia, 2005