Simulasi rangkaian bangunan lama Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat menggunakan ethernet - 210984 Zakaria Abdullah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999