Kajian rekabentuk loji pemisahan plastik buangan berlabel : kaedah mekanikal - 253297 Shaiful Baharim Yahya (Sekudai : UTM, 1996)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia) - Universiti Teknologi Malaysia, 1996