Dokumen kontrak : kerja-kerja mengubahsuai dan naiktaraf Dewan Majlis Bangunan Pentadbiran Universiti Teknologi Malaysia Sekudai, Johor - Universiti Teknologi Malaysia; P.I.C. Bina Sdn. Bhd (Sekudai : UTM, 1996)
03