Kurikulum Bersepadu Sekolah Rendah : Pendidikan Jasmani dan Pendidikan Kesihatan Tahun 2 Sekolah Kebangsaan : buku teks - Abdul Hafidz Omar, 1958-; Husain Ayob; Zalawati Sufian (Kuala Lumpur, Malaysia : Dewan Bahasa Dan Pustaka, 2005)
44