Mesyuarat Jawatankuasa Tetap Senat / Jabatan Baru : bil. 3/2002 - 495834 Universiti Teknologi Malaysia (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
1. Kertas kerja cadangan pindaan kurikulum bagi program Ijazah Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Biologi) -- 2. Kertas kerja untuk menaiktaraf makmal teknologi marin kepada pusat kecemerlangan Universiti