Cadangan penambahan pengkhususan program sarjana sains dalam bidang kejuruteraan Senibina (Architectural Engineering), Pengurusan Pembinaan (Construction Management) : untuk dibincangkan/diluluskan : kertas kerja - Universiti Teknologi Malaysia. Pusat Pengajian Siswazah (Sekudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1997)
44