Perkaitan antara faktor psikologi dan persekitaran kerja : satu kajian kes di sebuah organisasi swasta - Nor Zafir Md. Salleh, author; Salwa Abdul Patah, author; Shamsiah Mohd. Noor, author; Seminar Sosio- Ekonomi dan IT (2005 : Perlis)i (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
PSZJBL