Rumah Melayu Jalan Chow Kit, No 41, Jalan Chow Kit, Kuala Lumpur - 263391 Muhammad Ali Othman (Sekudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1996)
Kajian Lukisan Terukur (Jabatan Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 1996