Kemahiran hidup tingkatan satu - Malaysia. Kementerian Pendidikan. Bahagian Teknologi Pendidikan. TV Pendidikan (Kuala Lumpur : Bahagian Teknologi Pendidikan, Kementerian Pendidikan Malaysia, 1991)
44