Menganggarkan rating pemain catur [microfilm] - Abd. Rahim Mohamad Noor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003