Kajian terhadap keupayaan pam dalam sambungan bersiri dan berselari dan kesan peronggaan - 270475 Azman Betah (Sekudai : UTM, 1996)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 1996