Kajian dan ujian kejuruteraan ke atas panel badan kereta sport dari bahan komposit polimer - 267869 Mohd. Nazim Mail; Mohamad Solan Derani (Sekudai : UTM, 1996)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 1996