Pre-talent management for construction industry - 372852 Sharifah Rahimatul-Hana Syed Ali (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005