Decolourisation of dye solution containing azo acid orange 7 by electricity - 374934 Nur Shaylinda Mohd. Zin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Pengurusan Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005