Penyimpanan tenaga air dingin : proses simulasi tangki silinder menegak - 269692 Mohd. Shamsurie Anuar (Sekudai : UTM, 1996)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 1996