Kesan sistem perolehan 'design and build' ke atas aliran tunai kontraktor - 368965 Patmawati Paddong @ Padong (Sekudai : UTM, 1997)
Kertas projek (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997