Aspek fizikal jalan dan pengaruhnya terhadap kemalangan jalan raya - 376754 Azlina Abdul Jalil (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Bangunan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004