Pembangunan perisian bagi penentuan dan paparan grafik kedudukan matahari dan bulan menggunakan microsoft visual basic - 274150 Foo, Yuen Hao (Sekudai : UTM, 1997)
Kertas projek (Sarjana Muda Ukur Tanah) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997