Pemerum gema multialur dan penggunaan di Malaysia - 275143 Mohd. Nasri Mat Bah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1997)
Kertas projek (Sarjana Muda Ukur Tanah) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997