Pemulihan projek perumahan terbengkalai oleh Syarikat Perumahan Negara Berhad - 173408 Norhernani Md. Nor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005