Analisis ketepatan foto udara berwarna untuk tujuan pemetaan - 275194 Mohd. Zaki Che Man (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1997)
Kertas projek (Sarjana Muda Ukur Tanah) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997