Pengaruh personaliti manusia terhadap tahap interaksi sosial di kawasan perumahan kos sederhana dalam bandar : kajian kes : Taman Pelangi Johor Bahru - 271674 Yuzaini Damanhuri (Sekudai : UTM, 1997)
Kertas projek (Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997