Garis panduan dan piawaian perancangan : perumahan kos sederhana satu dan dua tingkat - Malaysia. Kementerian Kesejahteraan Bandar, Perumahan dan Kerajaan Tempatan. Jabatan Perancangan Bandar dan Desa Semenanjung Malaysia (Kuala Lumpur : Jabatan Perancangan Bandar & Desa, 2003)
02